dimecres, 5 de desembre del 2007

Puríssima


Demà comença la Puríssima. Avui s'enllesteix a corre cuita la muntada de paradetes i es respira la Fira: Carrers tallats, programes en mà per preveure a on s'anirà, estands a mig muntar (encara!). De la Fira recordo de petita mirar a on podia agafar més papers, enganxines i regals varis. Ara que sóc un xic més gran em veig com a participant activa de la mateixa.
Aquest any, com els precedents, el local d'Esquerra obre les portes a la Fira. En aquesta ocasió una exposició fotogràfica és la protagonista. El seu tema som totes i tots que hem participat en els diferents actes duts a terme a Sant Boi aquests darrers anys. A més, podreu gaudir dels autèntics torrons de Xixona i d'un gos de moscatell.

Bé, només resta desitjar-vos una bona Fira de la Puríssima.

1 comentari:

carloslofer ha dit...

M'agrada força veure com Sant Boi segueix conservant les seves festes populars amb una bona dosi entusiame. Quan jo hi era -ja fa prou anys- tot elpoble es transformava de tal manera que feia goig de mirar-lo. Dia rera dia era pura festa per tot arreu i es convertia en un referent per a tota la contrada. Ja hi va bé que en els temps que corren de globalització i universalisme malentès ens trobem de tant en tant amb aquests senzills valors que bateguen al fons de les festes dels pobles i poblets.