diumenge, 6 de gener del 2008

Any de traspàs


Com tots sabem 2008 és un any de traspàs. 366 dies que donaran per molt o per poc segons els sabem aprofitar i sobretot gaudir.

El primer trimestre tindrem les eleccions a les corts generals de l'estat espanyol. Caldrà que molta gent reflexioni sobre la importància d'aquests comicis, un resultat o un altre, una coalició o una altra farà ballar el pes de negociació del nostre país. No cal dir que 2008 serà molt important per a nosaltres, tenim molts temes que dependran dels resultats del 9 de març. Un d'ells, i, un dels més rellevants per a poder fer feina, la negociació del finançament i la subsegüent LOFCA.
El 9 de març el protagonista és clar, la ciutadania. La ciutadania amb dret a vot, té el poder de decidir, té el dret de decidir, té el deure de decidir.

En el traspàs d'aquest any haurem d'enfrontar-nos amb la crisi econòmica (atur; inflació; euribor...) ; la pressió hipotecària; el col·lapse viari, ferroviari i aeri; la sequera...

Tot i això, no desesperem, no ens enfonsem i acostumem a la fatalitat. Fem mans i mànigues i trobem la manera de transformar la possibilitat en realitat!

A totes, feliç any de traspàs.

Lucia

(ah, i recordeu, un escó vé d'un vot)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Any de traspàs? Vols dir de "traspassament,de mort? Quina negativitat més subtil, en canvi quan dius "tot i això, no desesperem, no ens enfonsem i acostumem a la fatalitat. Fem mans i mànigues i trobem la manera de transformar la possibilitat en realitat", sona tant optimista que em recorda la Chacón.
Ah, i per què la felicitat pel traspas nomès es per "totes"? felicitat per tothom, dona, per tothom

Lucia ha dit...

quan dic totes, dic totes les persones.
en el fons sóc una optimista realista, però segons el dia.
salut! i feliç any per a tu

Anònim ha dit...

Vist com van les coses una mica il·lusa pensar que el 9 de març podrem decidir sobre el nostre pais. Sense cap mena de dubte tants pactes us han fet perdre la identitat i esteu totalment sotmesos-es, el teu discurset sona a PSOE.
Cap a la independència al 2014! Però potser alguns-nes haureu de deixar via lliure.